Тебе, Украино...

Финеса Ан
 Тебе, Україно ...
Фінеса Ан

 Тебе, Україно, не меньш нiж на рiк залишаю
Там дихати буду повітрям минулих родин
Но сумно мені, бо і зараз я впевнено знаю
Що думати буду про тебе багато годин.


 Твоє виховання, душевна музичність і мова,                Лiси і лани і яскравість веселих струмiв
Скрізь серце пройшли і нема де знайти того слова,
Щоб зміг передать почуття твоїх справжніх синів.


 Квіти, моя рідна, нехай тебе сонце балуэ
А блискавки будут лякати, то тільки на мить
Нехай дуже вдалий тобою на щастя керуэ,
Бо ти зачекалася в щастi і радощах жить

   Серпень 2000р