Улюблена мого Татка!

Алеся Голузина
Напої мене водою
Твоєї любові,
Чистою, як сльоза немовляти.
Прилети до мене стрілою,
Чудовою стрілою
До серця, до серця.
 
Я читаю твій шифр,
Прихований в словах,
На блідому, паперовому аркуші.
Я закриваю очі,
І відчуваю вітер,
Забутий тобою,
На піску.

Ти бачиш, як танцюють вогні
Індіанських багать
На обличчах вождів
Померлих племен.
Там, де зімкнулося коло,
Де волос пронизало перо,
Я танцюю танець вогню.
 
Подивися на мене,і білим крилом
Птиці Сирін торкнися струмка.

І Світанок поцілує Зорю,
А Зоря розбудить сопілку і покличе мене.
Я чую твій звук, відчуваю запах твій.
Я сплітаю мережу з полохливих нот,
Щоб ловити твій сміх.

Напої мене водою
Твоєї любові, твоєї любові, твоєї любові.
Прилети до мене стрілою
Твоєї любові, твоєї любові, твоєї любові.


___@@@__@@@__л
__@......@@.....@__ю
__@......ТЫ.......@__б
___@............@__л
_____@......@__ю
________@__
___@@@__@@@__о
__@......@@.....@__ч
__@........В.......@__е
___@.............@__н
_____@.......@__ь
________@__
___@@@__@@@__с
__@......@@.....@__и
__@....МОЁМ.....@__л
___@.............@__ь
_____@.......@__н
________@__о
___@@@__@@@__ц
__@......@@.....@__е
__@...СЕРДЦЕ...@__л
___@.............@__у
_____@.......@__ю
________@__
________т__
_______е___
______б______
_______я___*__*__
_________*_______*__
___________*___*__
________*______
_________н___
__________е__
____________ж__
___________н__
____________о__
_____*_*__*__
____*____*__
_____*_*__
_____*___
______*___

Автор : гр."Неприкасаемые"
Прослушать оригинал можно на :