***

Ромашечная
Не влучив мій біль.
Твої очі не знали неба.
Не хочеш чути мене -
та й не треба.
Напийся води і лягай -
наступного дня на роботу,
займатися марним, нехай -
тобі це не вперше.
Мої ненадіслані повідомлення
читай у своїх видалених