Бажання

Алёна Кузьменко
Солодке, отруйне бажання
Охоплює серце моє.
Повільно, iз ночі до рання,
Iз чаші душі воно п’є.
Але не спустошує душу,
Бо пристрасть натхнення дає.
Я можу весь світ з місця зрушить,
Бо знаю, що Ти в мене є.