Michael Lives!

Сергий Дубенко
KING'S NOT DEAD! LONG LIVE THE KING!
REST IN PEACE DEAR MICHAEL...
KEEP ON SMILING, SPREAD YOUR WINGS,
SHOW YOUR MOONWALK, ICON!

MICHAEL LIVES - HE WOULDN'T DIE!
BUT OUR HEARTS ARE ACHING...
KING'S NOT DEAD! JUST ONE MORE TRY -
WEAR YOUR HAT AND MAKEUP!

WEAR YOUR MAGIC DIAMOND GLOVE,
MOVE YOUR BODY DANCING,
DO ALL CRAZY THINGS OF LOVE -
SHOW YOUR WORLD OF FANCY!

SING YOUR SONG AND HEAL THE WORLD,
CHANGING THINGS FOR BETTER!
SAY, YOU PLAY ANOTHER ROLE -
STAY WITH US FOR EVER!

07.07.09. в прямой трансляции из
Стэплс Центра, Лос-Анджелес,
весь мир прощался с королём
поп-музыки Майклом Джексоном.

08.07.2009 г.
Киев-Лос-Анджелес-Киев