Чому?

Мира Половина
Чому на світі стільки всьго?
Чому на небі Сонце сходить знову?
Чому ті знов мені не дзвониш?
Чому ніколи не дійдемо згоди?

І ще таких "чому?" я маю досить,
Їх не почуєш зараз ти.
А взагалі, то може й зовсім ні.
Мабуть я їх забуду на цю мить.

Нехай я краще думаю про тебе,
Як ти про мене, а оже й ні.
Та знов тебе побачу коло себе
Як тільки скажеш ти "Привіт" мені.

Я довго без тебе не можу,
Я знов сумую кожен день.
Мені б побачити тебе хотілось дуже.
Чому ти так далеко? Де мій день?

09-08-2000