Не забуте

Руслан Птуха
З відвертості немає вороття. -
Ховаю в снах зніяковіле тіло.
Та знову хтось болюче і невміло,
Та знову хтось надмірно і безсило
Зриває крик, куштує небуття.
Бездумно і чомусь зарозуміло. –
Сліпе дитя.

А я зминаю в,язів  зле груддя –
Між подихом і поглядом засіло
Те, що колись здивовано бриніло,
Те, що колись коритись не хотіло,
Забуте вже, розкішне почуття.
І скніє серце з туги посивіле –
 Лама буття…

Між поглядом і подихом засіло
Тепер чуже твоє й незаймане життя.
                11.09.01.