Весенняя ночь

Евгений Мессилов
Весняна ніч – свята, багатоока,
Закохана в далеке майбуття,
Замріяна, безмежна і глибока:
Ти увійшла як сон в моє життя!

Ти розбудила мої світлі мрії,
Дала відчути ніжні відчуття,
Вселила в мене радощі, надії,
Прискорила моє серцебиття.

Весняна ніч – свята, багатоока,
Такої вже не буде вороття,
Ти занепала в мене так глибоко,
Що все моє змінилося буття!