маленький монстр

Анастасия Темпинская
я не можу тримати тебе,
не можу кохати краще,
просто так ти візьми і пусти мене,
моє нещастя.
я не можу тримати тебе,
і не поцілую краще,
просто так ти візьми і пусти мене,
маленький монстр.

твої очі - гіркий шоколад
й поведінка така незграбна,
ти усьому і завжди так рад,
і майже завжди безпорадний.
ти не можеш сприймати мене ,
хей , ти , подивись серйозно,
ти не зміг приховати її,
ну як так можна!