Не забирай мене з собою

Екатерина Ефименко
Невиліковна, невгамовна,
Непосидюча, нелегка,
Дорогоцінна, безкоштовна,
І невблаганна, як ріка.
Жива, тендітна і чутлива,
Холодна, темна, мовчазна,
Гроза і буря, повінь, злива,
В струмочках лагідних весна.
Невірна жадібна брехунка,
Самотність, правда, гіркота,
Цариця, відьма і чаклунка,
Кохана, тепла і свята.
Не забирай мене з собою,
Бо ця дорога - не моя,
Не зможеш бути ти зі мною,
Бо я вже інша. Не твоя.