Колискова для доньки

Татьяна Притула
Сонечко лягає спати,
Завітала ніч до хати.
Заспіваю колисаночку
Спи, дитя моє, до раночку.

Засипай моє, малятко,
Вже стомились оченятка.
Ждуть тебе казкові сни
Спи, солодка моя, спи.

Вже з'явилась перша зірочка
Засипає моя квіточка.
Їй співаю колисанку
Спи, маля моє, до ранку.

Добрий ангел прилетів,
Наче ковдрою, укрив
Він крилом своїм колисочку,
Поки спатиме дитиночка.