Що значить кохання?

Татьяна Притула
Що значить кохання?
Це -  вічне чекання.
Це - смуток і сльзи,
Це - влітку морози.

Що значить кохання?
Це - вічне страждання.
Бессонії ночі,
Заплакані очі.

Що значить кохання?
Це - вічне благання.
Про долю щасливу,
Про здійснену мрію.

Що значить кохання?
Це - вічне бажання
До сонця злетіти.
Й ЛЮБИТИ! ЛЮБИТИ!