Цяжарная жанчына

Вероника Мусвидас
Цяжарная жанчына
Ходзіць па тратуары...
Плакаць няма прычыны –
Слёзы блішчаць на твары.
Плакаць няма прычыны –
Знішчаны перашкоды.
Толькі баіцца жынчына...
Падваення асобы.   /05.10.1995/