Мiй сон

Киселев Д.С.
Скільки раз я питав себе
Чому зречення від кохання
Залишає твій погляд в мені
Як останні щирі признання 

Не можливо забути те
Що удвох так i не зрозуміли
Що кохати сліпо зле
Але мрії  не відпустили

Хай тримає солодкий сон
Гірше вже все не буде
Заховавшись в мій полон
Й не вибратися тобі від туди...