Просто

Лилия Коломиец
 Розбитись на слова,
  Упасти на язик,
 І заглушити крик своїм мовчанням.
 Не здати на права
 Ходити по землі.
    Затрати немалі,
  Та більші сподівання.
 Укритись від порад,               
      Умитися від сліз,
 Під дзвін чужих коліс
     Свої шукати двері.
І стрімко йти на спад
із самої гори…
Душею не старі –
Ми вічні на папері.