Farin

Юанна Биленко
Я більше невзмозі таїти у собі почуття провини
Чому саме мені випав цей складний шлях
Всі ці безглузді та болючі новини
Оточують мене усюди, навіть у думках

Я всього-навсього звичайна людина
Свої можливості мені не змінити
Як і колись настала нестерпна година
І я загубилась, тепер не знаю куди іти

Чи пощастить мені іще коли-небудь
Побути з тобою на одинці
Але я благаю: ніколи і ніде не забудь
Мене та мої почуття тримай в таємниці

Вони належать тобі єдиній
Це мійй і твій секрет
У темній дорозі та світлині перлинній
Я дущі допоможу, віддаючи амулет

Аби тебе любили найбільше у світі
Світили в темноті з останніх сил
Не гублячи тієї чарівної миті
І замітали під нтвоїми ногами той жадібний пил

Щоб оберігала сильна та любляча людина
Кожен твій погляд та кожен твій вздох
З собою у серці носила
І в потребуючу мить не відмовилась від допомог

Ніколи і ніде ти не забудь
Що тебе завжди люблять та ждуть
Через все життя пронесши, мабудь
Ти згадай, що ті, хто тебе люблять - навічно тебе ждуть