Це правда. Галина Посвятовська

Александр Ковалевский
Це правда
Ах, що ж за клятий тягар
так сильно кохати тебе!

Вiд кохання болить моє серце,
повiтря
i капелюх.

Хто захоче купити у мене
стрiчку, яку ти менi дала, i
смуток бiлоi бiлизни
нарiзаноi в квадрат хусток?
Ах, що ж за клятий тягар
так сильно кохати тебе!

Галина Посвятовська

***

To prawda
Ach, coz za ciezar przeklety
kochac cie z taka sila!

Z milosci boli mnie serce,
powietrze
i kapelusz.

Kto zechce kupic ode mnie
wstazke, ktora mi dalas, i
smutek bialej bielizny
pocietej w chustek kwadrat?

Ach, coz za ciezar przeklety
kochac cie z taka sila!

Halina Poswiatowska