Боже! вiльна!

Лилия Коломиец
Божевільна!
Я дика, лиха, я шалена!
Я сміюся, я плачу,
я чую, я бачу, і що?
Божевільна!
Тримаю в руках своє серце перчене,
намагаючись з"їсти,
стоптати, втопить!
Божевільна!
Чому?
Бо не хочу робить те,
що інші вважають простим існуванням,
те, що інші так прагнуть сховати в собі.
Божевільні! Дурні!
Ви змішали з коханням бруд звіриних бажань,
що ростуть в боротьбі за безвільні розправи
над світом ілюзій!
Ви брудні! Ви безчесні!
Ви...- люди! А я?
Божевільна! Та все ж я живу по заслузі!
Вчу гармонію світу, стираю ім"я...
БОЖЕ!ВІЛЬНА!