Зрада впливу

Александр Воскобойник
Ясень спрагу вгамував
З вуглецевих хмар.
То шкарпетки пошивав
Шкарпеткар Ікар.
Працював з натхненням він
Мав до цього хист
Й не підозрював,
Що Queen
Це не гітарист
Втім було йому начхать
На великий рок.
Він звик човником махать,
Вдалий робить крок.
Через рік помер Ікар.
Зник з лиця Землі.
Справи, що вів шкарпеткар
Відтепер ві млі.
А відтак затям мій друг,
Та і взагалі,
Без подовжувачів – слуг
Зовсім ми малі.