Роберт Геррик. N-152. Труд

Лукьянов Александр Викторович
Роберт Геррик.

N-152. Труд

Мы все обречены труду,
И на собранье, и в саду.

N-152. LABOUR.

Labour we must, and labour hard
I' th' forum here, or vineyard.