нав що

Чурикова Катя
Навіщо нам совість
Вона як незайманка
Спить і не хоче

Навіщо нам гордість
Яка випирає
Як тісто із миски

Навіщо нам світло
Як ми повмикаєм
Щось яскравіше

Навіщо нам правда
Ми купим фальшивку
Вона солоденька

Навіщо нам маски
Шановні,Дай Боже
Ми ж не у цирку