Весна

Юрий Борщ
Весна... Надія і Любов
Болото і струмки,
З застою, холоду – в життя
Наводяться містки

Пташиний цвіркіт навкруги
Так радісно звучить,
Що роздягається душа
І проситься в політ

Ось-ось повернуться до нас
Із вирію пташки
І заквітчаються навкруг
Дерева і стежки

Зазеленіє, зацвіте
Природа навкруги
Любов бурхливо у душі
Затопить береги

І глянувши на небо, ти,
Замріявшись на мить
Побачиш радісно, що світ
Назустріч вже летить

Орій, 7.03.2007