Тобi

Евгения Черниговская
Нiжний як море,
Грiзний як море,
Сильний як море,
Лагiдний.
Теплий як лiто,
Щедрий як лiто,
Зi смаком як лiто
Ягiдним.
Будеш грозою,
Повiнню будеш,
Затопиш мене -
Я випливу.
Будеш бiдою,
Пожежею будеш,
Будеш вiйною -
Я виживу.
Тiльки не будь
Чужим i далеким,
З очима як вир -
Я б злякалась.
Хай очi горять, хай
З них iскри летять.
В такого тебе
Закохалась.
Будь трохи мрiйливим,
Шалено веселим.
Торкайся, як хвилi
Прибою...
Цiлуй - наче вперше.
Кохай - як востаннє.
А краще за все -
Будь собою.