Вiн закохався

Елена Радлинская
Він закохався…
В іншу жінку.
Душа її пішла
На зустріч з ним.
Вона гарненька і весела
Розповідає кожний вечір
Про любов свою до нього.
Він чує гарніє  слова,
І стогне від того,
Що поруч з ним…його дружина,
Яка буває свідком
Їх розмов по телефону.
Якщо любов палка-
Над нею не сміються!
Кохайтесь, друзі, це приємно,
Не треба почуття ховати
Так далеко,
Щоб жінка не відчула…
Вона все помічає,
Й розуміє,
Що це тяжка хвороба –
Кохання поза шлюбом.
Нічого, все мине,
Залишиться все, як було раніше.
Якщо змінити  все життя
І вибрати кохання?
Помолодіє тіло, кров,
І погляд на життя.
Навіщо ці експерименти,
Хвилювання?
Але життя і тіло
Потребує свіжих почуттів,
І …стогни  від кохання…
Шаленого, останнього в житті.
Ну що робити нам,
Хто має цей трикутник –
Сховати думки, почуття, страждання?
Ні,
Треба мати насолоду від життя.
Воно  хвилює кожну мить.
…Не треба  лізти в душу
Там, де є любов і двоє…



29.12.2006 р.