Бер1зка...

Любовь Иванова 2
Тріпочуться з шелестом
Ніжні віти..
Бавиться  сережками
Вільний вітер.

У танку грайливому
Поміж гіллям..
Берізки красивої..
На дозвіллі..

Глянь, принарядилася..
В біле плаття..
До води  схилилася..
На латаття..

В сукні білосніжній..
Наречена..
Білокора й ніжна
Поряд з кленом..

Між собою гіллячком
Позплітались..
Мабуть клен з берізкою..
Закохались..