Л1кар-пед1атр.. Гумореска..

Любовь Иванова 2
До лікаря-педіатра
Зайшла молодичка.
На руках з малим дитятком
Й запитала швидко.

- Порадьте-но, пане лікар,
Що робить з дитям?
Плаче, бідне, денно-нічно,
Як діяти нам?

- Як лікар, задам питання,
Поки що одне
У дитинки годування,
Штучне, чи грудне?

Тільки груддю годуємо!
А мале - кричить.
Порадите щось, я думаю,
Ночами ж не спить.

-А ви мені не вказуйте,
Рішу, як -небудь,
Зніміть ліфчик! Показуйте!
Праву й ліву грудь.

Наполегливо та ніжно
Лікар грудь вивчав.
Як два персики, уважно,
Гладив, пальпував.

А дівчина.. просто мліла
У його руках,
То тремтіла, то пітніла
Від слів "Ох!" та "Ах!".

Виношу, бо чітко знаю,
Ось такий вердикт,
Молока у вас немає,
От дитя й кричить.

Я - тіточка!! Я - не мама!!
Ось які діла..
Та я рада... до безтями..
Що до вас зайшла!!