Панас i самокат

Тип Аморальный
Панасові купили самокат,
і дуже цій події хлопець рад,
педалить, аж в очах туман лежить...
Так їде, що під кОлесом асфальт рипить.
Такая скоростуха у Панаса,
ще мить, і, збив Кіндрата підараса...
Такеє дело, отакі діла,
«І на *** мати цю дитину родила?»,
воно ж падлюка їде і не дума,
що штАнці на Кіндраті були Puma.
Кіндрат лежить, мов мертвий на дорозі,
в жахливій, не кумедній зовсім позі...

Панасу ж по ***, бо є самокат,
не дума він: «А як же там Кіндрат?»