Война

Николай Денисенко
      Война

    Разбиты города,
    в огне сожгли
    все села –
    посеяли не хлеб –
    вражду, фугас,
    и мины!
    Напились крови,
    и наелись...,
    мертвичины!
    А в сути –
    Каковы причины?
    147.14.08.2008г.