Ой, понад Доном, понад Доном...

Ангелина Моисеенко
Приспiв:

Ой, понад Доном, понад Доном
Ой, розгулялись козаки!
Ой, понад Доном, понад Доном...
Там ширь великоi рiки...

Там вiтер вiльно, вiльно вiЕ...
I там гуляють i поють
Сини великоi Росii,
Завiти предкiв берегуть...

I там гармонiка ще граЕ..
Казаки з шашками стоять...
А жiнка гарно так спiваЕ!
Казаки любять погулять!

Дiвчата гарнi у вiночках...
Казачки ладнi - Ой-ой-ой!
А з ними - i сини, i дочки...
А ось - i сам казак лихой!

Вiн шашку гострую наточить,
И захистить родину так,
Що iх нiхто, нiхто не згубить!
На те вiн i лихий казак!

     03.08.2009