З рка пада з неба руки

Марина Шевкопляс
Зірка падає з неба руки
                В мою печаль.
А світанок приносить плітки
                Із дна проваль.
Ніч танцює на крилах надій
                Примарні сни.
І сплелися повільно у ній
                Всі дві весни.
Подих сонця руйнує зірки –
                На серці сум.
Відриває день жест руки,
                Пускає струм.
І приборкане сонце мовчить,
                З долонь сум їсть.
Але захід прийде – закричить,
                Відкусить кисть.
Кілька днів по самотніх стежках –
                Взуття продай!
Всі бажання - у власних руках,
                Не розкидай!