До розлучницi

Катерина Радченко
Серцю моєму спокою немає:
Десь мій коханий мене забуває,
Іншу цілує, ласкає і пестить,
Тільки вона його манить і лестить.

Що ж, нечувайся, розлучнице клято,
Буду боротись з тобою завзято,
Не поступлюся тобі ні на краплю,
В пастки твої я, повір, не потраплю.

Хочу тебе я добренько провчити.
Тобі нас ніколи з ним не розлучити,
Буде зі мною мій любий, я знаю,
Бо я його дуже сильно кохаю.