Супилась хмара...

Любовь Булахова
***
Супилась хмара.
Я не боялась.
Тебе чекала,
То й посміхалась.

Бігли. Тікали.
За руки взявшись.
А наздогнала,
Мокли, обнявшись.

Розбузувалась
Зливонька-злива.
А я сміялась,
Мокра й щаслива.