Осiнь... П, еться не до мене...

Любовь Булахова
***
Осінь… П’ється не до мене.
Ще моє зелом-зелене.
Ранки в зорях, не в тумані.
Сині ночі ще в коханні.
Ще темніють мої коси,
І не іній, роси росять,
Ще співає в гіллі птах,
І ще сонячно в очах,
І червоних яблук сонця
Ще вистукують в віконце.
Осінь. Осінь. Сива нене.
… Не до мене. Не до мене…