Нi дружина. Нi вдова...

Любовь Булахова
***
Ні дружина. Ні вдова…
Пізня айстра розцвіла.
Серед мороку туману
Червоніє. Все не в’яне:
На пелюстки ловить роси.
Листопадить. Вже б і досить…
Відцвітати не бажає.
Виглядає. Виглядає…