Буваe так, що й не сказати...

Любовь Булахова
***
Буває так, що й не сказати…
Чи жив. Чи вмер. Чи інше щось.
Не знать. Не бачить. Не бажати.
І час скінчивсь. І не збулось.

Ніхто. Ніщо. Уже не треба.
Відпарусили кораблі.
В очах вікно… А в ньому небо,
І більш нічого на Землі.