Таке життя. Чи стiй, чи падай...

Любовь Булахова
***
Таке життя. Чи стій, чи падай.
Гадав, що так, виходить ні.
Було. Здиміло. То й не згадуй.
Неначе промінь по стіні.

Іди собі. Поки дорога
Іще біжить, іще веде
То в далечінь. То до порога.
В житті так завше…
                Все не те.