В далину дорога лине...

Любовь Булахова
***
В далину дорога лине…
То береза. То калина.
Далі в осінь. Поза ліс
Вже  лелека й літо зніс
За моря, за береги.
Всюди скошені луги.
… То червоним. Золотим,
То туман, як сивий дим.
Задощить. То ясна просинь.
… Хазяйнує неня-осінь.