А вже й зернинка з колоса спадаe...

Любовь Булахова
***
А вже й зернинка з колоса спадає.
Вже й літо-літечко спішить-минає.
Складає крилечка, спочити треба,
Та й звечоріло вже блакитне небо.
Роса сльозиною спадає з вічка.
… Десь причаїлась там злодійка-нічка.