В початок вже закладено кiнець...

Любовь Булахова
***
В початок вже закладено кінець.
Розлука в зустріч. І в довіру зрада.
До пісні птах. А до нього стрілець.
Високе полум’я. І поморока чаду.

Промчить пожежа. Вижили гілки.
І кожен зна — йому не жити двічі.
… Ми знову вибираєм помилки
І ігноруєм істини одвічні.

Бо істина проста, як двічі два,
А помилки щедріші на надію.
… І як трава від зливи ожива,
Воскресну я від дурисвітки-мрії.