М сцев нападки, серцев напади

Мария Пойменова
Місцеві нападки, серцеві напади,

Шлунковий біль і серіали,

Шкарпетки, запонки, миска пельменів, міжнародні скандали.

Вимкни його! Вирви всі дроти!

Він - гад такий, мозок твій їсть!

Місцеві напади, серцеві нападки,

Недостач емоцій - екранна злість!