Людмила Могылдя. Мы на крыше сидим

Глеб Ходорковский
     Мы на крыше сидим
     Разве что-то ещё имеет значение?
     Пьём вино
     Говорим о жизни
     И Жизнь говорит о нас:
   - Посмотрите!
     Они сидят
     На крыше!
     И говорят обо мне
     всё остальное
     Не имеет значения

        * * *

Ми сидимо на даху
Хіба ще щось має значення?
П’ємо вино
Говоримо про життя
Життя говорить про нас:
- Подивіться!
Вони сидять
На даху!
І говорять про мене
І все інше
Не має значення