so far away

Константин Мучник
I will reject a holiday,
which comes to the heart of mine,
without you- so far away-
I am enslaved by time.

so what’s your way?
It is no use to talk about it-
in any case I don’t refuse
to brake the Infinite-





Я отвергаю праздник, что
Приходит к сердцу моему;
Я без тебя. Ты далеко.
Я в временном плену.

Каков твой путь?
Бессмысленно об этом толковать;
Но бесконечность эту я
Весьма не прочь прервать.