НIЧ

Вячеслав Нетецкий
Постать юна, темна ніч,
Так багато протиріч,
Знов долоні доторкнуся
І на попіл спепелюся!

Де я? Знов мене не чути…
Як я можу все забути?
Як я можу далі жити,
Як не смію час спинити?

Заблукав в очах її
Я до ранку… Солов’ї
Розбурхали, наче море,
На душі не щастя – горе!

Горе, що знов не побачу,
Що для неї мало значу,
Що втрачаю я невпинно
Що зцілити світ повинно!

День прийдешній зігріває,
Тільки серце моє крає,
Те, що знов настане ніч,
Але вже без протиріч!

13.08-14.08.2009 р.