Miсто

Вячеслав Нетецкий
Києве мій, серця столиця,
Пагорби, річка і милі лиця,
Парк Перемоги, Лавра, Софія –
Місто моє, моя радість і мрія!

Тут я працюю, тут я навчався,
Тут я з коханням своїм зустрічався,
Тут я творю, тут майбутнє моє –
Де таке місто квітуче ще є?!

Хтось мені скаже: - Париж, Амстердам,
Я за поїздку життя все віддам!..
Я ж відповім: - Будеш там і тоді,
Миттю згадаєш: в Дніпровський воді,

Як ти купався колись цілий день…
З друзями разом співав як пісень…
І зрозумієш, що Київ – це диво,
Як все приймати, що є, шанобливо!

17.06.2009 р.