Вдячна пам ять

Наталия Веселицкая
 Веселицька Наталія, Карелина Людмила

«Вдячна пам'ять в Серцях оживає!» -
У майбутнє дорога триває.
Це любові потужне проміння -
Міцно з’єднує всі покоління.

Хай Серця вдячна пам'ять живить,
Щоб життя на Землі не спинить!
Об’єднаємо спрагу зусиль
Та посилим зв’язок поколінь!

Життєдайним стає майбуття,
Коли вдячністю повне життя.
Бо подяка – Любові коріння –
Мудро зцілює дух покоління!

2009