Cheer up my little drama queen

Наталия Бадовская
Cheer up my little drama queen,
We've still got five minutes till the dawn.
Lose your dress, take off that dirty wig,
Paint a smile across your face just like a clown.

Cheer up my soldier of good-byes!
Raise a flag high up above your head,
Stuff your mind with tons of stupid lies
And forgive me please for being dead.