Утро

Найтмэн
  Пастелью утро нежит взор.
  прозрачен  воздуха узор...
  и купола ещё молчат,
  в воде свой отражая взгляд.
  Тепло от матушки земли.
  Листвой деревья не шумят.
  И скоро солнышка лучи
  расцветят, Утро, твой наряд!
  ###

 фоторабота автора veter

 Утро

 Пастелно утрото погледа нежи
 с въздушен рисунък прозрачен...
 и куполите все още немеят,
 във водата кротко оглеждайки се.
 Топлота дарява майката земя.
 Дърветата с листа не шумят.
 и скоро на слънцето лъчите
 ще обагрят утрото във злато!

 *
 релестно твое утро...
 безбрежно красиво и лирично...
 Найтмэн, с теплотой к тебе..

 Мария Магдалена Костадинова