Твори себя любовью

Виталий Кирпатовский
                ТВОРИ СЕБЯ ЛЮБОВЬЮ

Ми творимо себе наосліп, хто як зуміє –
Чи може вийде Храм, чи просто тіло,
                а в когось лиш труна.
Отак по лезу сковзимо між небом і Землею.
Роз’їдені ми благами, урчання шлунку чуємо,
                а де ж душі струна!?

     Але ж без нашій участі і Сонечко зійде, і піде сніг,
     То ж музика природи не підвладна тим «гниючим» язикам,
     Що плескають «замудрі» віщування, чи валять з ніг
     На ринзі – ристалища життя, даючи волю кулакам.

Їх сила, химерна та злодійна, у Всесвіта не здвине колесо.
Лавина плазми, що гряде,
                змете своєю чистотою фізичнії «світлиці».
Молись не в склепі кам’яному, чи в м'язовому,
                а в особистому соборі життя свого.
Молитва – любов безмежна, то нитка до Духа вищого,
                то взлет зорі – Орлиці!