***

Юрий Сушицкий
Я в чомусь рації не мав, я розумію,
Тобі уваги мало я звертав завжди,
Я зрозумів, мені потрібна дуже Ти,
Мені без тебе, вже не жити на Землі.

Мене ти вибач, дуже тебе прошу,
Хоч в цьому також, є твоя вина,
Прошу тебе, давай побачимось сьогодні,
Бо ти у мене тільки є одна.