Я повернусь...

Бараненко Олена
Я повернусь знов.
Заберу Твій біль.
Залишу собі.

За Твоїм вікном
Насаджу квіток.
Хай собі ростуть.

Розмалюю квіт
Розмаїттям барв
У Твоїм саду.

І повернусь в свій
Чорно-білий світ
Невмирущих бід.

Я повернусь знов
З піснею дощу,
З шепотом дерев.

Запахом трави
Твій насичу дім
Щоб не був пустим.

Подарую сміх
Цвіркунів нічних,
Щоб всміхнувся Ти.

І повернусь в свій
Світ глухонімих
Мізерних потреб.

Я повернусь знов
Зорепадом мрій.
Круговертю снів.

Листопадом днів
У календарі.
Спогадом майну.

В серці поселю
Не байдужість злу
А Любов земну

І повернусь в світ
Безнадійних рим
Куплених віршів.

Я повернусь знов…
Тільки Ти повір
Щирості розрад.

Я повернусь знов
Тільки Ти відчуй
Силу каяття.

Я повернусь знов
Тільки Ти поклич
Іменем Життя.

Я повернусь, щоб
Залишити слід.
Й повернусь назад.

16.08.2009

Зображення: Світлана Логінова, двошаровий розпис по шовку, "ЄВА"